Iisalmen yhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Iisalmen yhdistys ry aloitti toimintansa vuonna 1925. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää paikallisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta ja hyvinvointia sekä tervettä kehitystä.

MLL:n Iisalmen yhdistyksen sydän on Perhekeskus Onni ja Ilona, joka sijaitsee keskustassa Citykäytävällä osoitteessa Pohjolankatu 6 L 6. Siellä kokoontuvat päivisin vertaisryhmät, perhekeskuksen ollessa samalla auki kaiken ikäisille kävijöille.

Lisäksi järjestämme vuoden mittaan lapsille ja perheille erilaisia tapahtumia. Toimintamme on pääosin vapaaehtoistyötä, ainoastaan perhekeskuksessa on palkattuja työntekijöitä.

MLL Iisalmen yhdistys on mukana

Perheentalo-yhteistyössä.

Hallitus

Yhdistystämme ylläpitää hallitus, joka koostuu seitsemästä jäsenestä ja puheenjohtajasta.

Hallitus suunnittelee ja järjestää aktiivisesti tapahtumia ja hankintoja.

Hallituksen kokous on kerran kuukaudessa Perhekeskus Onni ja Ilonassa.