Liity jäseneksi (www.mll.fi)

Päivitä jäsentietosi ajan tasalle

tällä lomakkeella

Jäsenkirjeet

PDF-tiedostoMLL Iisalmen yhdistys Jäsenkirje 2018.pdf (487 kB)
MLL:n Iisalmen yhdistyksen jäsenkirje 2018
PDF-tiedostojäsenkirje_2016.pdf (80 kB)
MLL:n Iisalmen yhdistyksen jäsenkirje 2016
PDF-tiedostoJÄSENKIRJE 2014.pdf (522 kB)
MLL:n Iisalmen yhdistyksen jäsenkirje 2014

Jäsenyys

Olet tervetullut MLL:n Iisalmen yhdistyksen jäseneksi. Jäsenkirje lähetetään keväisin kerran vuodessa sähköpostilla ja se on myös luettavissa tältä sivulta. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.
Jäsenyys ei velvoita aktiiviseen toimintaan, mutta jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, olet tervetullut mukaan.
Jäsenyys voi olla myös kannanotto lapsiperheiden puolesta ja samalla kannatat Iisalmen yhdistyksen toimintaa.

Vapaaehtoisena voit toimia hallituksen jäsenenä, Lapset ensin -kerääjänä, tapahtumien järjestäjänä, vapaaehtoisena vertaisryhmäohjaajana, kirppiksen pitäjänä, perhekahvilan mummona/ukkina tai voimme ideoida juuri sinulle sopivan tehtävän.
Voit itse määritellä kuinka paljon haluat olla toiminnassa mukana.

Jäsenhankinta on yhdistyksemme yksi varainhankintamuodoista. Jäsenmaksusta 7,50e jää paikallisyhdistykselle ja täällä Iisalmessa käytämme sen perhekeskus Onni ja Ilonan vuokrakustannuksiin. Haluamme tarjota lapsiperheille kynnyksettömän kohtaamispaikan vertaisryhmineen, jonne tuleminen ei vaadi jäsenyyttä tai osallistumismaksua.

VUOSITTAINEN JÄSENMAKSUMME ON 25e

(paikallisyhdistys 7,50e , piiri 5e, keskusjärjestö 12,50e)

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi osoitteessa https://liityjaseneksi.mll.fi/

JÄSENEDUT

PAIKALLISEDUT

Askartelutarvikekauppa NäppäräNäppi:10 % alennus normaalihintaisista tuotteista.

Kenkä- ja asusteliike Stiletto: 10% alennus normaalihintaisista tuotteista Iisalmen myymälästä.

VALTAKUNNALLISET EDUT

Lapsemme-lehti 4 krt/vuosi sekä paljon muita valtakunnallisia jäsenetuja

Saat edut näyttämällä voimassaolevaa jäsenkorttiasi.