Katso valtakunnalliset jäsenedut

Liity jäseneksi (www.mll.fi)

Päivitä jäsentietosi ajan tasalle

tällä lomakkeella

PDF-tiedostoJÄSENKIRJE 2014.pdf (522 kB)
MLL:n Iisalmen yhdistyksen jäsenkirje 2014
PDF-tiedostojäsenkirje_2016.pdf (80 kB)
MLL:n Iisalmen yhdistyksen jäsenkirje 2016

OVATKO LAPSIPERHEIDEN ASIAT LÄHELLÄ SYDÄNTÄSI?

Tervetuloa MLL:n Iisalmen yhdistyksen jäseneksi. Jäsenkirje lähetetään keväisin kerran vuodessa sähköpostilla tai se on myös luettavissa tältä sivulta. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.
Jäsenyys ei velvoita aktiiviseen toimintaan, mutta jos tykkäät toimia vapaaehtoisena, niin mukaan mahtuu.
Jäsenyys voi olla myös kannanotto lapsiperheiden puolesta ja samalla kannatat Iisalmen yhdistyksen toimintaa.

Vapaaehtoisena voit toimia hallituksen jäsenenä, Lapset ensin-kerääjänä, tapahtumien järjestäjänä, vapaaehtoisena vertaisryhmäohjaajana, kirppiksen pitäjänä, perhekahvila mummona/ukkina tai voimme ideoida juuri sinulle sopivan tehtävän.
Voit itse määritellä kuinka paljon haluat olla toiminnassa mukana.

Jäsenhankinta on yhdistyksemme yksi varainhankintamuodoista. Jäsenmaksusta 7,50e jää paikallisyhdistykselle ja täällä Iisalmessa käytämme sen perhekeskus Onni ja Ilonan vuokrakustannuksiin. Haluamme tarjota lapsiperheille kynnyksettömän kohtaamispaikan vertaisryhmineen, jonne tuleminen ei vaadi jäsenyyttä tai osallistumismaksua.

VUOSITTAINEN JÄSENMAKSUMME ON 25e

( paikallisyhdistys 7,50e , piiri 5e, keskusjärjestö 12,50e)

PAIKALLISEDUT:

~Askartelutarvikekauppa NäppäräNäppi :10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

~ Puoti Q: 10% alennus normaalihintaisista lastenvaatteista

~ Kenkä- ja asusteliike Stiletto: 10% alennus normaalihintaisista tuotteista Iisalmen myymälästä

VALTAKUNNALLISET EDUT:

~ LAPSEMME- LEHTI  4 kertaa vuodessa

~ sekä paljon valtakunnallisia jäsenetuja

EDUT SAA  JÄSENKORTTIA NÄYTTÄMÄLLÄ